söndag 8 december 2013

Vinst i Södertälje...shitt va häftihgt va?

Yep...vi kom,sågs,lirade bra...och vann.Jävligt kul.
Vi lirade jävligt bra med nån dipp då å då...spec för mig.Det är DÅ man vill ha en sån kille som Kjell "Brell" Andersson bredvid sig.Han kan konsten att peppa upp,en när spelet nån gång svajjar.Sånt gillar jag eftersom jag själv (likt många andra) har svårt för att komma igen efter ngra missar.
Ruggigt roligt att spela MOT honom visste jag förut.Nu vet jag att han e zitbra att ha MED sig också.

Moonradlir...med 4 fighter där vi vann 3 av 4 och hade så pass bra kvot att vi kom 3:a av 24 lag.Sen vann vi då kvart och semi ganska lätt. Eller eg inte...som Brell skriver på komentar..mitt minne är inte vad det en gång var :-).
Finalen mot ett BSJ-lag vann vi stort...och sen hade jag vunnit min första Regionala tävling genom tiderna.
Jag minns ingen annan i alla fall :-).

Hursom....jag gick läggare hela dagen...och trivdes jäkligt bra med det.Träningen jag underkasstat mig en dryg månad nu satt fint i kroppen.Äligt gott att konstatera.
Sen tror jag faxtiskt att nerlägg av cigg & alkohol sen en dryg månad hjälpte mig...kändes så.
Fan zkitnöjd med dagen.Tack te Brell som frågade mig om jag ville lira.Sånt är jag inte så van vid lixom :-).
Litet för många men  stort för mig ju :-)

Näxt stopp...Nyårsraketerna (singel och 46 lirare i vardera) i Orminge.Förhoppningsvis visar jag då åter igen många att jag kan.Har en 3:e platts från förra årets vettavdelning där att försvara.Ska bli kul.
PlaceringFörnamnEfternamnLicensnrKlubb
1KjellAndersson22339018
1AndersStrand21458LFL
2LeifEckerman15230BSJ
2AnitaDahlerus16683BSJ
3SylveLerberg22102KAJ
3RobertPetersohn20440KAJ
3RolandHydén12572BOO
3LarsEkroth20942BOO
5CliffJohansson23778DIF
5BoWahrgren15590DIF
5GunnarSandberg26070018
5OlleLarsson11451018
5BernhardRubinsztajn24449BSJ
5KjellWallman12531BSJ
5Bengt-ÅkeHåkansson14985BSJ
5Carl-AxelKarlsson15677BSJ
                                                Take care unt O & O


4 kommentarer:

Anonym sa...

Grattis Ante. Ojojoj

Ante sa...

Tack Ojoj :-)

Anonym sa...

Hej farbror.
Tack för alla fina ord om mig, det värmer i höstrusket.
Kom bara ihåg att vi var två som gjorde det och att vi bägge två hade många fint spelade klot under dagen och även en del som inte var så "fina". Men alla våra klot kastades iaf åt rätt håll och så länge det är så kan vi inte klaga.

Sen kanske jag inte håller med dej helt om att vi hade "lätta" matcher i kvarten och i semi, om mitt minne inte är helt ute och cyklar så var vi väl i stort sätt utslagna i kvarten och det var bara ren och skär tur att vi lyckades vinna den. Sen var det ju så att en av killarna i det laget vi möte i semi fick ännu värre "darr" i handen när det drog ihop sig än vad du och jag hade tillsammans. I finalen så spelade vi ju mer eller mindre felfritt bägge två och då kan det rinna iväg rätt fort, ungefär som det gjorde för oss mot Djurgårdarna. Då var det dom som spelade felfritt och även om vi inte gjorde någon dålig match så fick vi helt rättvist stryk.

Vad jag vill säga med det här är att oavsett om vi torskat i kvarten eller i semi så hade jag en mycket trevlig söndag i ditt sällskap. Ibland vinner man och ibland förlorar man, så resultatet är inte det viktigast, utan det är stämningen i laget som räknas.
PS.
Såg inte att du var nervös, eller?

Mvh Brell

Ante sa...

Det är nog du som mins rätt,Kjelle.Aja.Nää...jag var väll inte direkt nervös.Menar mer att du var bra på att få upp humöret på mig när jag nån gång la bort nå klot.Brukar ha svårt å komma igen då...men det fixade ju du :-).Hops på fler ggr.