lördag 6 december 2014

VIIINST i Södertäljes regionala tävling i dag :-)


Yep...vi förvarade idag segern från förra året i Södertälje,Kjelle & jag.I moonraden (5 fighter) flöt allt bara på...med mycket hjälp av Kjelle när jag då hadde mina dippar med läggen.Fantastisk kille detta att spela med.Han kan konsten att hålla upp humöret på mig vid dipparna...desutom är han,vilket jag verkligen gillar,inte rädd för att skjuta.Många är tyvär det...och då vinner man inget enligt vad jag erfarit.

Ända förlusten (9-11...moonraden gick på tid) kom mot ett urtrevligt par (Kjelle & Ulla) från E-tuna.Det roliga med dom 2 var att dom satt kvar hela tävlingen ut och höll på oss.Äligt trevliga hursom.Roligt oxå att få slå nya klubbkompisarna fr Fagersjö...Lee och Sven i moonraden :-)
Nåå...i kvarten vann vi mot Börge och ?...där JAG fick nöjet att skjuta hem fighten med en fetekalle...och gjorde det oxå.
Semin mot DIF:s Cliff & Bosse (som vi slog 2 ggr under dagen) blev riktigt tuff...13-12 till oss.

Sen final mot Göran & Ene fr BOO.Rätt jämt hela vägen...men tror vi vann med 13-9...nått.

Ruggigt rolig dag med suveräna Kjell Andersson...och äligt roligt att få försvara segern från förra året.Inte ofta JAG gjort nå sånt.

Men nu är jag äligt trött...efter en näxtan sömnlös natt som i natt var.Firar med ngra wirrar...sen får det bli sängen
                                                                       Natt

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej Ante
Du är inte den enda av oss som är ovan att försvara en titel, beror antagligen på att det inte finns så många att försvara. Vi får väl se om det kan bli tredje gången gillt 2015.
Tydligen så tyckte ”boulegudarna” om oss i år igen, eller så kastade vi några färre ”dåliga” klot än våra motståndare som gjorde att vi lyckades krångla oss ur de flesta matcherna på ett för oss bra sätt. Kändes skönt att du ville att jag skulle fortsätta och skjuta efter ett antal klot från mig som i bästa fall kan få omdömet ”de kastades åt rätt håll”.
Tror faktiskt att det var det som vi vann på, att vi inte stressade upp oss efter mindre bra klot utan bara konstaterade att även våra motståndare till och från hade mindre bra spelade klot.

Ante sa...

Nog rätt annalyserat,kompis :-)Hursom...hops på fler tävl med dig...även om jag vet att dig rycker många på :-) Ha det gött,Brellpöjk...och vi ses ju på Nyårsraketen.