torsdag 7 juli 2016

Allment zkit bara...kände för,t :-)

Måste ta tag i att riva denna snart.Hur fan kan man komma sig för att bygga hus uppe bland träden??.Stod den på marken så hade jag ju haft nytta av den.




Växterna da?Tröttnade på att vänta på blommor på potatisen...så jag tog spaden och knallade ut å grävde lite bland blasten.Jisses...vimlade av knölar där.Så nu har jag,prexis som förra året,potät så det räcker ett tag.Slipper ju släpa him,et från butik oxå :-).Tomaterna e på G...där vimlar det av blommor,så.Ärtorna är lyckade dom med...men dom käkar jag mest som godis.Smultrona kommer oxå...har redan tagit en del av dom.Zkitagott te gräddglass ju.


Men här hände nått som skrämmer mig lite.Azzå...det händer mer & mer att jag glömmer saker som jag tänkte på bara 5 sek tidigare.Kan t.ex resa mig upp från zoffe för att sätta på kaffet.Halväx till kaffemaskinen blir jag ofta stillaståendes...då jag ej kommer ihåg vad jag skulle göra.Händer mig oftare & oftare numera...och gör mig mörkrädd.Ähh...kuslig känsla att stå där och undra faxtiskt...även om jag kommer på efter ngra sekunder vad jag skulle göra.Begynnande demens??? Ta t.ex nyss,när jag åt glass (bilden)...jag letade febrilt efter tallriken där i botten...och hade alltså glömt att glasspaketet hade sin egen botten,då jag ju bara skurit paketet på mitten.Jag skrattade givetvis efteråt...men man undrar ju emellanåt hur det står till där uppe :-).

Nu ligger jag i sängen (vilket är zoffe då) och ritar detta,då zömnen som vanligt vägrar infinna sig.Numera gör det ju inget eg...då man är pensionär...men ändå.

Aja...som vanligt dyker ju nattgrubbleriet upp.
På senare tid har jag kommit tebax till min gamla dröm om att köpa en liiiten husbil,att ta mig runt i Sverige eller södra Europa med.Faen...det låter ju zkitläckert eg.
Men det skulle ju innebära att Godset mitt måste säljas...så det stannar nog som vanligt vid grubbel,då jag ju trivs gött här.Får allt bli MIN slutstation,detta :-)

Ibland slår ju deppen till här...då ensamhet KAN vara jävligt jobbigt ibland...men har större fördelar än nackdelar.Åtminstonne för mig :-)

Nä...nu vila te sig lite.
O & O.
MOZZ.

2 kommentarer:

Inger Skarp sa...

Att glömma bort vad man tänkte göra händer mig och säkert många fler också. Tror inte du behöver vara orolig för en begynnande demens.
En begagnad liten husbil behöver inte kosta så mycket att du måste sälja godset. Har du kollat på Blocket?

Ante sa...

Ajj...så är det ju.Men man blir lite skakig när det sakta blir värre :-) Håller på och kollar detta med husbil.Vore kul faktist.Krrram te dig,töz.