tisdag 20 mars 2018

Boule...å liiite annat.


Te helgen är det alltså Svenska Cup-finalen i Uppsala som gäller för mig.Ska väl inte orda så mycket om hur jag tror det går,mer än att jag tror att Sibirien tar hem det där.Coccinelle kanske kan konkurera,men dom har ju inte med klipporna Jocke & Jess denna gång.Tror dock dom,lixom KÄR & LID,har rätt så bra lag ändå.
Man vet ju aldrig vilka lag som kommer med vilka spelare...ju längre dom har att åka...så det är svårtippat allt som oftast.

Själv åker jag dit och hejar på mitt Kärnan givetvis...och får hejasällskap av Jonny & Kristina...som har med sin dotter Linnea i laget.Ska bli jäkligt roligt att träff alla...och bara få gå omkring och njuta av bra boule.
Kommer att bo 2 nätter på hotell...vilket gör det hela mysigare.


Kan f ö konstatera att våren nu VERKAR (bilden togs i dag) vara på G här på Godset.FAAAN va jag längtat.Då kanske man kan gå ur ide och börja umgås med lite folk igen.
Har upplevt många ensama vintrar i mina dagar...men den här slog nog rekord.
Älskar ensamheten...men inser ju att det inte är nyttigt med för mycket av,ett :-)
Längtar dessutom efter båten min,som ligger infrusen ute på kobbe i kobbe-land.

Mer boule...på Torsdag spelas A-finalen (8 lag) i Vinterserien i Orminge.Mitt lag är ju kvalificerat te den.Ska bli kul.Jag åker dit...så får vi se om det blir spel för mig.Vi är 6 st i laget...och nånting säger mig att dom andra har tränat bra mycket mer än mig under denna vinter.Kanske bättre att jag INTE spelar då.
Poängen med DET vore att jag skulle bli en av få där...som gick ur serien obesegrad.
3 fighter å noll torsk :-) Moahehehe :-).
Aja...knallsol å +2 här på Godset nu.Får bli en PW på de.
MOZZ.

Inga kommentarer: